PTT Mavişehir Şube (Karşıyaka, İzmir)

Adres: Yalı Mahallesi 6439. Sokak Numara: 60/A Karşıyaka – İzmir
Telefon: 📞 0 232 337 32 54 (Ara)

2 Şikayet, Yorum

PTT Çalışma Saatleri Şube Açık

  • Pazartesi: 08:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  • Salı: 08:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  • Çarşamba: 08:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  • Perşembe: 08:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  • Cuma: 08:30 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  • Cumartesi: Kapalı
  • Pazar: Kapalı
🏢 Firma AdıPTT Kargo
🌐 Web Adresiptt.gov.tr
☎ Müşteri Hizmetleri444 17 88

En Yakın Diğer Şubeler

Oyla & Tepkini Göster!

PTT Mavişehir Şube (Karşıyaka, İzmir)

0.0
0 Oylama
5★
%0 (0)
4★
%0 (0)
3★
%0 (0)
2★
%0 (0)
1★
%0 (0)
2
Yorum
--
Pozitif
--
Negatif
--
Durum
-- Olumlu 0 Tepki
-- Memnuniyet Henüz değerlendirme yok
-- Olumsuz 0 Tepki

Şikayet ve Yorum Yazın

Üye olmadan şikayet ve yorum yazabilirsiniz.

PTT Mavişehir Şube (Karşıyaka, İzmir) — 2 Şikayet ve Yorumlar

  1. Kargo Şube Kullanıcı Hakan Solak
    #14586 |

    Mavişehir PTT kargo kesinlikle adrese teslimat yapmıyor. Kimse PTT kargo ile çalışmasını önermem.

    Yorum faydalı mı?
  2. Kargo Şube Kullanıcı Rukiye
    #8340 |

    PTT kargoyla Çiceksepetin’den aldığım bir sipariş gelmiş adamlar işini yapmış olmak için yapıyor. Bostanlı’da oturuyorum kargo Mavişehire gelmiş kargo ne alakaysa işyerim Buca’da mesai saatlerinde izin alamam nasıl gidip alacağım.

    Onların mesai saatleri ile bizimki aynı hafta sonu kapalı zaten yasak var arıyorum açmıyorlar. Beni arasalar komşuya yada bakkala bırakın diyeceğim. Resmi kurumuz aramayız diyorlar. Saçma sapan sinirden başıma ağrılar girdi. Resmiyiz geliriz kağıdı bırakıp gideriz mantığı var. Bostanlıdan Mavişehir’e nasıl gideceğim. Dağıtıma çıkarmaları için satıcıya ulaşacağım da o arayacakta bırakacakta hiç bir kolaylık da sağlanmıyor dert küpü oldum. Mavişehir PTT kargo burnundan kıl aldırmıyor.
    PTT kargoyla Çiceksepetin’den aldığım bir sipariş gelmiş adamlar işini yapmış olmak için yapıyor. Bostanlı’da oturuyorum kargo Mavişehire gelmiş kargo ne alakaysa işyerim Buca’da mesai saatlerinde izin alamam nasıl gidip alacağım.

    Onların mesai saatleri ile bizimki aynı hafta sonu kapalı zaten yasak var arıyorum açmıyorlar. Beni arasalar komşuya ya da bakkala bırakın diyeceğim. Resmi kurumuz aramayız diyorlar. Saçma sapan sinirden başıma ağrılar girdi. Resmiyiz geliriz kağıdı bırakıp gideriz mantığı var. Bostanlıdan Mavişehir’e nasıl gideceğim. Dağıtıma çıkarmaları için satıcıya ulaşacağım da o arayacakta bırakacakta hiç bir kolaylık da sağlanmıyor dert küpü oldum. Mavişehir PTT kargo burnundan kıl aldırmıyor.

    Yorum faydalı mı?