UPS Kargo Aykent Şube (Karatay, Konya)

Adres: Aykent Ayakkabıcılar Sitesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10707. Sokak Numara: 4 Karatay – Konya
Telefon: 0 332 346 23 31
Telefon 2: 0 332 346 23 30

UPS Kargo Aykent şubesi iletişim bilgileri ile şubeye ulaşabilirsiniz. UPS Kargo Aykent şubesinde yapabileceğiniz başlıca işlemler ise şu şekildedir;

Ad ya da kargo takip numarası ile kargo takip bilgisi öğrenme, adres veya şubeden kargo gönderme ya da gelen bir kargoyu teslim alma, özel kargo paketleme donanımları, kargo ücretlendirme bilgisi veya gönderi gidiş – geliş süresini öğrenme, personel ürün veya hizmet şikayet bildirimi gibi kargo işlemlerinizi yaptırabilir veya bilgi alabilirsiniz.

UPS Kargo her gün ve sürekli gönderim yapanlar kişi veya kurumlara özel fiyat vermektedir. Bu konu hakkında detaylı bilgi ya da başvurular için şube müdürleri ile iletişime geçebilir bilgi alabilir veya anlaşma sağlayabilirsiniz.

UPS Kargo Müşteri Hizmetleri Numarası: 0 850 255 00 66
UPS Kargo İnternet Sitesi: www.ups.com.tr

Yardımcı Sayfalar

UPS Kargo Takip: Kargo gönderinizin nerede olduğunun hakkında bilgi alabilmeniz için hazırlanmış yardımcı sayfadır.
UPS Kargo Çalışma Saatleri: Şubenin çalışma saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz yardımcı sayfadır.
UPS Kargo Şikayet: Şikayet bildirimini nasıl yapacaksınız konusunda bilgi alabileceğiniz yardımcı sayfadır.
UPS Kargo Gönderim Süresi Hesaplama: Kargo gönderinizin teslim süresini öğrenmeniz için hazırlanmış yardımcı sayfadır.
UPS Kargo Ücret Hesaplama: Kargo gönderinizin ne kadar ücret tutacağına dair bilgilerin yer aldığı yardımcı sayfadır.

Yorum ya da Şikayet Yazın

Müşteri yorumları

1 Müşteri Yorumu ya da Şikayeti

  1. Adil Çonay 13 Şubat 2023

    UPS kargo Konya şubesinde tarafıma teslim edilmesi gereken gönderi takip numaralı bir kargo mevcut idi. 11.01.2023 tarihi saat 12.33 tarihinde telefondan arandım. Telefonda tarafıma “evde yok musunuz kapıyı çalışıyorum açan yok” şeklinde ifade kullanılmış olup bunun üzerine tüm kargolarımın ofisime teslim edilmesi için ofisimin adresini verdiğimi ve şuan ofisimde olduğumu söyledim.

    Fakat telefonun öbür ucundaki beyefendi, “o zaman adresi yanlış girdiniz kargonun üzerinde 21/1 yazıyor, o zaman doğru adres vereceksiniz, benim tek işim siz değilsiniz, onlarca kargo dağıtıyorum, bilgisayarın başında doğru tuşa basacaksınız o zaman adresi yanlış girmeyeceksiniz” şeklinde beyanlarla agresif ve saygısızca ifadelerde bulunup tarafıma hakaretvari sözler söylemiştir.

    Kendisinden 21/1 in yan taraf olduğunu, 20/1 adresine kargoyu bırakmasını rica etmeme rağmen ben şuan kargoyu geri götürüyorum size teslim etmeyeceğim” şeklinde beyanlarda bulunarak kargoyu gözümün önünde götürmüş, tarafıma teslim etmemiş ve tarafımı mağdur etmiştir.

    UPS kargo gibi bir firmada bu kadar fütursuz ve saygısız insanların çalıştırılmasını anlayabilmiş değilim. Defalarca kuryelerle iletişim kurmuş bir insan olarak ilk defa böyle saygısız bir tavıra maruz kaldım.