Yurtiçi Kargo Şikayet Nasıl Edilir? Şikayet, Yorum - Sayfa 2

Öne Çıkan Şikayet, Yorum
  • Kargo Şube Kullanıcı Habip Hangillioğlu
    #8051 |

    Çağrı merkezlerinizle ne zaman görüşmeye kalksam sürekli bir teknik arıza, teknik arıza. Ne zaman AYDINEVLER şubesini arasam sürekli bağlantı yok ve telefonu açan kimsede yok! hiçbir urunum bana sızın belirlediğiniz saatte ve tarihte gelmemiştir! Sürekli sms atmayı biliyorsunuz su numaralı gönderiniz şu saate kadar gün içerisinde gelecektir diyor bakın sisteminize hangi urunum bana zamanında sızın belirlediğiniz tarihte gelmiş. Morhipodan bana sürekli urun geliyor sizinle yoksa ben çalışır mıyım sizinle… Bana ürünlerim teslim olmadığı halde neden SISTEMINIZDE ”KAŞELİ VE İMZALI” olarak teslim edilmiştir diye yazıyor! bu durumu iki kere yasadım ve birini beyan ettim getirdim! Teslimata gelen personelinize ” teslim etmediği halde neden bole birsey yazıyor sistemde dedigimde bana biz hep öyle yazıyoruz o önemli değil dedi.

    Nasıl olurda bana teslim edilmeyen bir urun ben teslim almadığım halde benim kimliği mi görmeden ya da vekil atamadığım halde kime nasıl ne şekilde teslim yazısı girer kaşeli ve imzalı diye! bu ne cüret? sürekli ama sürekli geç kargo geç gönderi yapıyorsunuz… atmayın kardeşim o zaman sms bilgilendirme su tarihte su numaralı kargonuz gün içerisinde gelecektir demeyin o zaman! bunların hepsi önceden yaşadığım sahsı gönderilerimle sizinle çalışmıyorum sorunlar var ve bitmiyor! Süreklide fırmalarada beyan ediyorum bu kargo firmasıyla bana gönderi yapmayın diye!

    Son olarak ta 20.04.17 tarihli 13:00’a kadar bana kargomun teslim edileceği dahi sms atıyorsunuz… ama ortada yine urun yok…. ve yine o personellerinizden biri sisteme şöyle yazmış: ”alıcı adresinde olmadığı için biz gönderiyi şubeye getirdik” gibi can sıkıcı bir bildirimde bulunmuş o personelinize ve tüm kargoculara beyanımdır! Hepiniz gelin benim mekanımda 6 adet kamera var iç dış bana hangi tarihte ve saatte geldiğini söylesin… 20.04.17 tarihinde ilk saatten 00:01 den gönderiyi getirip beni adreste bulamadığı saate kadar bakalım!!!! Gelmiş mi gelmemiş mi veya beni bulamamış mı? Ben 08:00-20:00 arası sahsı ofisimdeyim bır noktaya çıktığım yok cıksam bile yanımda çalışan personellerim ofiste! burası koskoca bostancıda bir otomotiv galerisi sürekli ben basındayım! o personelinizin beyanını istiyorum nasıl olmuşta beni bulamamış.. gelsin müdürleriyle amirleriyle bana ispatlasın bende kamera kayıt görüntülerini acım izleyelim hodri meydan!

    Sürekli ama sürekli sizinle sıkıntı yasıyorum… bunu morhipodaki başka bir gönderimde yine yaşattınız ve bu defalarca… ya işinizi doğru yapın yada tutamayacağız sözler ve yetiştiremeyeceğiniz tarihlerde söz beyan etmeyin! belki bu abartılacak birşey değil ama 1.2.3.4.5.6….. diye sürekli sıkıntı uzarsa büyük sıkıntı var demektir!

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Funda Sekizler
    #8136 |

    Bana bugün hediye geldi müzik. Kutusu ve kolye ve yanlış. Geldi hediye bana ait değil içindeki kart not yanlıştır

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Sümeyye
    #8135 |

    Bıktım ya yurtiçi kargo o kadar sorumsuzsunuz ki artık aldığım şeylerin yurtiçi kaygoya veriliyorsa iptal ettiriyorum üst kata dün kargoları geldi benim ki şubeye gitmiş adresi bulamamışlar ne diyebilirim ki (İzmir Foça)

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Gül
    #8134 |

    İzmir Kemalpaşa Damlacık ve Kuyucak köyüne Kargo gelmiyor köylüler mağdur kalıyor bu da köylere gelmediği için Kargo insanlar mağdur. Korona virüs olduğu için çıkamıyoruz hiçbir şekilde yardım etmiyorlar .

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Rumeysa
    #8132 |

    Yurtiçi kargo 2 kargomda ortada yok şubedeymiş dağıtıma çıkmadan geri gidecek ürün zaten kaç defa eve sipariş verdim önce siparişlerim geliyordu ama son kargolarımda neymiş adres yetersizliğinden ulaştırılamamış 2 hafta önce geldiğiniz yeri nasıl bulamıyorsunuz şubenizde açmıyor telefonları bıktım

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Huriye
    #8131 |

    Herkese söyleyecem tanıdığım size guvenmesinler sizin gibi kargo şirketi olmaz olsun 10 gündür kargom yok ortada

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Dilek
    #8130 |

    Sizi heryere şikayet edeceğim hakkımı helal etmiyorum bu mübarek ayda benden habersiz kargomu aramadan sormadan nasıl iade talebi istiyosunuz

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Mehtap
    #8129 |

    Yaaa size ulasmak ne kadar zor bir oparatorler doluu bu nasil bir hizmet insanlarin sinirlerini bozmaya ne hakkiniz car bu mubarek gunlerde yigunluk olabilur ama hangi subenizi arasam sistem atiyor beni yazik yaaa…

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ayşe
    #8128 |

    Ya siz şakamısınız arıyorum Kargo sorgulamak için Kargo durumunu söylemeden sistem atıyor kargom 5 gün oldu hala gelmedi Geldik evde yoktunuzu bahane olarak kabul etmiyorum evdeyim hiç dışarı çıkmadım

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Gaye
    #8127 |

    Alış-veriş lerde adrese teslim deniliyor fakat adrese gelmiyor şubeye gelin diyorlar. Ayıp yahu Allah kabul etmesin

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Zuhal ↓ Gaye yanıtlandı
      #8133 |

      1 haftadır bekliyorum evden çıkmıyorum kargo gelicek diye eve getirmeden şubeye ürünü bırakıyorlar ve arama falanda yok ben hamileyim bu şekilde şubeye gidip ürünü nasıl teslim alabilirim az insaf ya aldığınız para size haram olsun günde 10 kere arıyorum telefonada bakan yok.

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Köse
    #8126 |

    Insanlarla dalga geçemezsiniz.versigunuz sözde durmalısınız.kac gündür sizi bekliyorum.hemen geliyorum.dediniz şimdi telefona cvp veren yok.zaten herşeye sabrediyoruz son günlerde…insanin sabrını zorluyorsunuz.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Rıza
    #8125 |

    Geldik ulaşamadık, geldik yoktunuz yeni taktik falan mı? Hayır aradım çünkü kargo beklediğim için ve mesai saatlerinde gelmesi gerektiğini söyledim gelecek dediniz. Bu nasıl sorumsuzluk ben anlamadım.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Merve
    #8124 |

    6 gündür kargom elime ulaşmadı hiçbir bilgi verilmedi şu saçmalığa bakın 1 aydır evdeyim dışarıya çıkmıyorum adreste bulamamışlar işinizi düzgün yapın yahu insanları sürekli mağdur etmek nedir ! Bütün heryerden de şikayet edeceğim sizi

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Vildan
    #8123 |

    Evden çıktığımız yok, gelen kargo evde yoksunuz diye geri gidiyor. Telefonla ulaşmamız mümkün değil. Nasıl bir hizmet anlayışı?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Oktay Oğuz
    #8122 |

    sabah beri bekliyom kargom gelmedi sonra gene evde yoksunuz diye kadar gelmesi lazım yine yok

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Cavit
    #8121 |

    Kargom geldi fakat evime getirmiyorlar geldik evde yoksunuz hikayesi kullanıyorlar virüs sebebi evimdeyim ana yine aynı yalana başvuruyorlar şikayetciyim. Orhangazi şubesinde calışanlarından.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Cansu
    #8120 |

    Yemin ederim böyle bir kargo şirketi yok yurtiçi yüzünden bir daha trendyoldan alış-veriş yapmayacağım sürekli adres yanlış diyorlar diğer kargolar neden adresi buluyor da yurtiçi bulamıyor

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Hakan
    #8119 |

    şu an adresimdeyim ulaşılamadı denilen saat 14.01 de adresimde idim nasıl ulaşılamadı anlamadım.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Bahri
    #8118 |

    Ben evde olmadigim halde bana teslim edildi diye gosteriyorlar. Ulasilamiyoda telefonlara

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ibrahim Kırtan
    #8116 |

    gercekten boyle bişey görmedim bir haftadır kargomu bekliyorum gelmişler gitmişler arıyorum 20 dk beni hatta bekletiyolar işimiz gucümüz var illa bisey ögrenmeye calısıyoruz illa şirkete mi gitmemeiz gerekiyor meltem subesi antalya

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ramazan Bakır
    #8115 |

    Diyarbakır dan Mardin’e üçüncü gün olmuş kargayo verdiğim evrak yetişmemiş böyle kargo olurmu?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Turgay
    #8114 |

    Kesinlikle vasat isini layiki ile yapmayan yurtici gibi onemli bir kargo sirketinin adini karalayan sanina leke suren menekse sube baska yerde boyle birsey görmedim hele bir mudure hanim olacak bir vatandas var hakkimi helal etmiyorum

    Kadin olman benimle ukalaca konuşmanı gerektirmez saygısız bir insan 29 ocakta teslim edilecek urun 31 ocaga kadar sarkti kargo takipte dağıtımda gözüken iki gun boyunca urunum gelmedikleri icin teslim edilemedi diyor utanmadan gittik ama vermedik diyo bu nedir ya nasil bir is ahlaki yapamiyosan cekil git o isi düzgün yapacak car yurt ici kargo un adini senin gibi lekelemeyecek birsuru insan evladi var gerekli sikayetleri de yaptım.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ayşe
    #8113 |

    Yurtiçi Kargom gelmiş 3 gündür elime geçmedi. Neden getirmiyorsunuz benim kargomu? yurtiçi kargo bolu şubesi ciddi çalışmıyor. Şubeyi arıyorum. gelip buradan alın deniyor. Ciddiyetsizlik var şubede.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Burcu
    #8112 |

    Mersin anıt şubesi 1 hafta oldu 2 tane kargom var getirmiyorsunuz. Gelip kendiniz alın diye mesaj atmışsınız belki veririm kargo ücretini

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Eda
    #8111 |

    Baltaş şubesi çalışanları. Günlerdir kargomun evime ulaşmasını bekliyorum ve bana eve gelmedikleri halde eve geldik ama sizi bulamadık diyorlar

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Deniz
    #8110 |

    Ada kozan şubesine tüm gün aradım ulaşamadım hizmet 0 ?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Mustafa
    #8108 |

    Şu telefonlara bir bakın mağdur olduk sayenizde..

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Ruhi ↓ Mustafa yanıtlandı
      #8109 |

      İkinci kez basıma geliyor kargom teslim edilmiyor. Dağıtıma cıktı diyor adreste ulaşamadık kağıt bıraktık deniyor. Hepsi yalan. Aranmıyoruz bile. Şikâyet edeceğim

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Sevil
    #8106 |

    Kargo teslimatında hiç esneklik yok. Katı kurallarınız var. Müşteri memnuniyeti önemsenmiyor. bu gün kargo geldi evde yoktum beni aradılar . arayan kişinin telefon numarası: 053305***1 iş yerinde olduğumu söyledim. komşuya bırakmalarını veya işyerine getirebilirmisiniz diye ricada bulundum. getiremeyeceğini söyledi. görevli şubeden almamı söyledi. fakat şube şehir içinde değil uzakta ve benim aracım yok gidemeyeceğimi söyledim. yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. müşteri hiç önemsenmiyor. daha önce de aynı sorunları yaşadık.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ayşe
    #8104 |

    telefonlara bakmayan şube nasıl ulaşılacak peki asala asla telefonlara bakılmıyor

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Behçet ↓ Ayşe yanıtlandı
      #8107 |

      Doğubayazıt şubesi nerde bu çalışanlar hiç biri telefona bakmıyor 40 kere aradım her aradığımda 10ar dakika bekletti

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Tuba
    #8103 |

    kargom geldi dağıtım merkezinde bekliyor. Şubeyi arıyorum açan yok kaç gün önce elime geçmesi gereken kargo hala gelmedi işini düzgün yapmayan çalışanlar var

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Hilal Bölükbaşı
    #8102 |

    Yurtiçi kargo 50.yıl şubesinde çalışan hadsiz bir bayandan şikayetçiyim. Müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmeyen insanları işe almayınız lütfen telefonu yüzüme kapadı resmen bu ne terbiyesizlik ya evde olmama rağmen evde değilmişim gibi teslim edilmiyor. Aradığımda birde pişkin bir şekilde gelip alın diyorlar!

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Sevinç Yaşar
    #8101 |

    Bu nasıl bir saygısızlıktır ya ürünlerimi evde bekliyorum ama onlar evde olmadığımı iddia ediyorlar hayda!

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ayşe Mutlu
    #8098 |

    Cumhurbaşkanına ulaşmak size ulaşmaktan daha kolaydır. Siz sadece para toplamak için mi varsınız? Ben bu gün bütün günümü kargo peşinde koşturmakla geçiriyorum.

    9706……37 takip no.lu kargom için, mesai saatleri içinde teslim edilecek diye, mesaj geldi. Saat 10:30 gibi dağıtıcınız kapıma gelmiş bir iki zile basıp gitmiş. Ben de o sırada kapımın hemen dibindeki markette idim. Aracınızı görüp hemen koşturdum, ama duyuramadı. Daha sonra Barbaros şubenize ulaşıp aracı durdurmaları için telefon etmek istedim, ama ne mümkün. Merkez telefonlarınız dâhil hepsi telesekreterde, yarım saat uğraşsan bile herhangi bir müşteri temsilcisine ulaşamıyorsun.

    Ne güzel değil mi, hiç telefonla rahatsız edilmeden çalışıp para kazanıyorsunuz. Telesekreterden, gönderimin Barbaros şubesinde olduğunu, mesai saatleri içinde gidip alabileceğimi söylediler, bunun üzerine ben de şubenize gittim. Ama gönderinin araçta olduğunu saat 17:30 da anca geleceğini söylediler. Diğer kargo dağıtıcıları, kapı ziline cevap alamayınca, kargo üzerindeki telefonu arayıp soruyorlar. Sizde böyle bir uygulama yokmuş, ikinci kez kapıya gelme de yokmuş.

    Telefonla müşteri temsilcisine ulaşabilme de yok. Ben şimdi 10 saniye ile aracı kaçırdım diye bütün gün kargo peşinde koşturacağım. Bir de dağıtımlarınız istikrarlı değil. Örneğin 07/09/2019 tarihinde 6………9166 takip no.lu kargomu saat 17:30 teslim ettiler, üstelik bir gün de şubede bekletildi.

    Buna göre ben de öğleden sonra gelirler diye düşünmüş olabilirim. Yani, yurt içi kargosunda gönderimiz var diye, gün içinde eve hapis oluyoruz, tuvalete bile gidemiyoruz. Çünkü dağıtıcılar 10-20 saniye arası anca bekliyorlar. Hiç olmazsa, Yurt dışındaki kargocular gibi, yaklaşık saat verin, yaklaşık şu saatler arasında sizde olacağız, deyin. 10 saniye için benim bütün günüm öldü. Hem kucak dolusu para alıp hem de zamanımızı bu kadar öldürmeye hakkınız yok.

    Bir de şube çalışanlarınızda hiç güler yüz yok, müşteriyi suçlarcasına bakıyorlar. Lütfen müşteriyi daha rahatlatacak, memnun edecek, işini kolaylaştıracak çözümler bulun. Bizi, gönderi beklemek için hapsetmeyin, tuvalete bile gidemez durumda bırakmayın, ya teslim saati verin ya da telefon açın. Müşteri olarak, şikâyetlerim ve önerilerim bunlardır.

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Şehriban ↓ Ayşe Mutlu yanıtlandı
      #8105 |

      aynen katılıyorum ?

      Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Cuma ↓ Ayşe Mutlu yanıtlandı
      #8099 |

      Aynen katılıyorum bu arkadaş haklı gerekli yere şikayet ederiz tüketici haklarına

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Periham
    #8097 |

    ne biçim iş yapiyorsunuz yav iki dk beklemeden cehennem olup gidiyorsunuz.Aldiginiz para helal mi acaba.Tlf numaramiz var arama zahmeti yok??

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Cemal Köse
    #8096 |

    06/07/2019 tarihinde teslim edilmesi gereken kargom tüm gün evde olmamıza rağmen öğlen saatlerinde bir sms ile evde olmadığımızı belirten bir mesaj ile günümüzü rezil etmiştir.

    Tütünçiflikte bir görevliye telefon ile ulaştığımızda görevli kargomuzu şubeden alabileceğimizi eğer istersek 08/07/2019 tarihinde tekrar dağıtıma verebileceğini bildirdi bizde kabul ettik.

    08/07/2019 saat:14:00 sıralarında gelmeyen kargomuz için Körfez şubesini tekrar aradık kargomuzu gün içinde şubeden alabileceğimizi bildirmiş ve istediğimiz yere şikayet edebileceğimizi üstüne basa basa bize bildirmiştir. Adamlar işin kolayını bulmuş evde yoktunuz gelin alın!…:) 🙂 🙂

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Hatice
    #8095 |

    siz nasıl bır kargosunuz anlamadım bir haftadır kargom yok

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Salih
    #8094 |

    size ulasmak neden bu kadar zor tlefonlara bakmıyorsunuz

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Burak
    #8093 |

    Türkiyenin bir ucundan 1günde gelen kargo adresime 1km mesafede olan şubeden 2 günde gelemedi gına geldi artık yurt içi anlaşmalı yerlerden alışveriş yapmayacağım müşteri hizmetleride kendi elamanı i kolluyo yardımcı olalım diyeceği yerde

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Sıla
    #8092 |

    Nasıl şirket bu ayrıca çalıştığım firma bu kargo ile çalışırken avm ye kargo gönderemiyorsunuz markamla da çalışmamıza ragmeb bu ne vurdum duymazlık ya ben nerde olduğu nereden göremiyorum ?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Arslan
    #8091 |

    Dağıtım günü değil diye mesaj geliyor saçma sapan pazartesi günü halbuki saat 10 da dağıtımda cıkmış görünüyor Du tahmini dağıtım da pazartesi görünüyor ama sonuç yok numara var guyya ama telefona bakan yok

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Mehmet Ali Karabıyık
    #8090 |

    saçma bir firma bugün dağıtım yokmuş bizim mahalleye gelin siz buradan alın diyorlar o zaman kargonun ne anlamı kalıo bi daha yurtiçi kargoyu seçmem ve seçmem

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Selvi ↓ Mehmet Ali Karabıyık yanıtlandı
      #8117 |

      24 şubat teslim tarşhi bugün mesaj geliyor evde yoktunuz oraya numaranızı boşa mı yazıyoruz insan bi arar

      Yorum faydalı mı?

Şikayet, Yorum Yazın