Anasayfa PTT Kargo Şubeleri PTT Bodrum Şube (Bodrum, Muğla)

PTT Bodrum Şube (Bodrum, Muğla)

14 Müşteri Yorumu veya Şikayeti

Adres: Çarşı Mahallesi Cevat Şakir Caddesi Numara: 3 Bodrum – Muğla
Telefon: 0 252 316 12 12 (Ara)
Faks: 0 252 316 68 99

PTT Bodrum şubesi iletişim bilgileri ile şubeye ulaşabilirsiniz. PTT Bodrum şubesinde yapabileceğiniz başlıca işlemler ise şu şekildedir;

İsim veya gönderi kodu numarası ile kargo takibi, şubeden kargo gönderimi veya kargo teslim alma, adresinize kurye çağırma, karşı ödemeli, ödeme şartlı veya peşin ödemeli gönderim, köy ve beldelerde bulunan diğer Postane şubelerine gönderim, yurt dışına gümrük kurallarına uygun olarak gönderim, şubeden ambalaj ve koli temin edebilme, kargo ücret, teslim veya gönderi süresini öğrenme, kargo sorunları, kurye, teslimat ve diğer şikayet bildirimleri gibi işlemleri çalışma saatlerinde şubeden yapabilir veya bilgi alabilirsiniz.

PTT bir devlet kuruluşudur. PTT şubelerinden bazı şehirlerde toplu veya sürekli gönderiler için özel anlaşma yapmaktadır. Toplu gönderi veya sürekli gönderi yapmak isteyenler bilgi için şube şefleri ile iletişime geçebilirler.

PTT Müşteri Hizmetleri Numarası: 444 17 88
PTT İnternet Sitesi: www.ptt.gov.tr

Yardımcı Sayfalar

PTT Kargo Takip: Kargo gönderinizin nerede olduğunun hakkında bilgi alabilmeniz için hazırlanmış yardımcı sayfadır.
PTT Kargo Çalışma Saatleri: Şubenin çalışma saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz yardımcı sayfadır.
PTT Kargo Şikayet: Şikayet bildirimini nasıl yapacaksınız konusunda bilgi alabileceğiniz yardımcı sayfadır.
PTT Kargo Gönderim Süresi Hesaplama: Kargo gönderinizin teslim süresini öğrenmeniz için hazırlanmış yardımcı sayfadır.
PTT Kargo Ücret Hesaplama: Kargo gönderinizin ne kadar ücret tutacağına dair bilgilerin yer aldığı yardımcı sayfadır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorumlar

Müşteri Yorumları

Yorumlar: 14

  • Alev Karadağ

    5 gündür kargom Bodrum şubede bekliyor. Verdiğim adrese hala gelmedi. O kadar PTT kargoyu arıyorum kimse açmıyor. Nasıl bir iştir günlerdir bekletiyorlar. Ne arayan var ne bilgi veren var biraz sorumluluk olsun karşıdaki insanları da düşünün biraz gerecekten ayıptır.

  • Hatice Karaca

    Telefonlar çalıyor telefonu açan yok daha sonra telefonu mahsus açık bırakılıyor. Bu nasıl bir iştir. Bu nasıl bir sorumluluk insanları mağdur bırakıyorsunuz. Kargom 1 aydır yok teslim edilmedi bu nasıl bir iştir.

  • Canan Demirel

    Böyle ismi olur ya telefona bakan yok.

  • Diğer Yorum veya Şikayetleri Oku