PTT Takip Nasıl Yapılır? Şikayet, Yorum - Sayfa 2

Öne Çıkan Şikayet, Yorum
  • Kargo Şube Kullanıcı Melih
    #4142 |

    Kargo takip numarasını girdiğim halde kargomun durumuna bakamıyorum sürekli olarak resimler çıkıyor ve sayfa açılmıyor. Yeni takip numarası sayfası kullanışlı gelmedi çok sıkıntı yarattı

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Burak ↓ Melih yanıtlandı
      #4144 |

      Aslında daha kolay olmuş öncekinden bu yeni robot sistemi bilenler için daha kolay öncekinde yazı okuyordun yanlış okuyordun bunda direk soruları cevaplıyorsun ikinci girişinde tekrar girmene gerek kalmadan size onaylıyor. Tabi bu söylediğim sürekli kullananlar için geçerli.

      Sisteme millet alışkın değil ondan zorlanıyorlar bir iki denemede reCaptcha sistemini çözerler basit bir sistem. Ben sorguladığımda direk olarak sayfa çıktı resim çıkmadı acaba doğrulama alanından yani reCaptcha alanından mı bahsediyorsunuz tam anlamadım ama bu sistem hem kolay hem de rahat olmuş ptt yapmış olduğu bu yeni kargo takip sayfası benim görüşünce iyi bir gelişme olmuş.

      reCaptcha sistemi görmeyenler bilmeyenler için de yazayım bir nebze milletin işini kolaylaştırmış olalım reCaptcha sistemi sizin gerçek kişi olduğunuzu doğrulayan bir sistemdir.

      Yapmanız gereken size sorulan mesela köprü içeren kareleri seçin, trafik lambası olan kareleri seçin yangın musluğu olan kareleri seçin artık bunlar değişiyor tabi birçok kez bunu sorar sistem örnek verdim. Size o an ne soruluyorsa o kareler bitene kadar fare ile seçiyor bitince de doğruluyorsunuz bu kadar basit bir işlem.

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Adem Parlak
    #4489 |

    Bana gönderilen PTT kargo ile gelecek hiçbir kargoyu almayacağım. Yazıklar olsun.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ahmet Yarıcı
    #4488 |

    Yenimahalle kargo dağıtım müd. merkezine 27.10.2022 tarihinde teslim edilen KP04063406526 takip nolu kargom nerede, telefonlara neden bakmıyorsunuz?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Derya Güçlü
    #4487 |

    On günden fazladır kargom kabul edilmiş ama her hangi bir hareket yok. Arıyorum cevap veren yok. Muhatap bulamıyorum.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Oktay Sönmez
    #4486 |

    Ankara’dan kargom şubeye teslim edilmiş yeter kargoyu gönderin su telefonları açın.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Tuğba Yapıcı
    #4485 |

    Kargom Selçuklu şube tarafından teslim alınalı 4 gün oldu. Hala dağıtımda görünüyor, ama haber yok. Telefonlara da bir türlü cevap vermiyorsunuz. Bu nasıl iştir. Üstelik şehir içi bir kargo, şehir içi 4 günde teslim edemediniz, bravo!

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Erdal Hançer
    #4484 |

    8 gündür kargomu bekletiyorsunuz. Nasıl bir iş disiplini ile çalışıyorsunuz ya şu telefonlara bakın artık. Günlerdir ulaşmaya çalışıyorum.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Serap Avanoğlu
    #4483 |

    Kargo teslim edilmiştir diye sms yollanmış oysa ben kargoyu almadım.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Şeyda Tarhan
    #4482 |

    Trendyol’dan sipariş verdim. 3 gündür kargom PTT şubesinde bekliyor. Ne zaman dağıtıma çıkacaksınız yeter artık ürünümü getirin.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Tülay Kaya
    #4481 |

    Kargoyu getirmiyorsunuz bari telefonları açın.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Sezai Akgül
    #4480 |

    Gördüğüm görebileceğim en berbat kargo hiç bir şekilde kimseyle muhatap olup konuşulmuyor. Kargom geldi görünüyor iki gündür dağıtıma çıkmıyor. Birde Cumartesi öğlene kadar bütün kargolar açık sizin ayrıcalığınız nedir? PTT kargo berbatsın.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Sabit Özdemir
    #4479 |

    Kargom 4 gün önce gelmedi. Nedenini öğrenebilir miyim?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Serpil Esgin
    #4478 |

    Kargom 2 gündür gelmedi. Dağıtıcıya verildi deniliyor arıyorum açmıyorsunuz. Lütfen insanları mağdur etmeyin.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Semiha Kalaycı
    #4476 |

    Telefonları açmıyorsunuz, dağıtım yapmıyorsunuz. PTT firması arkanızda durmuyor. Ne biçim firmasınız anlamadım.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Veysi Buca
    #4475 |

    Rezilsiniz bir haftadır kargom sizin elinizde bir getiremediniz. Kargoda en son tercih edilecek kargosunuz ya da hiç tercih edilmeyecek.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Veysi Kocaman
    #4474 |

    PTT kargo kadar işini kötü yapan bir kargo yoktur. Kargom tam bir haftadır ellerinde göndermiyorlar. Arıyorum her gün de çok yoğunuz bir sonraki göndereceğiz diyorlar ve göndermiyorlar. Bunları şikâyet edecek bir makam yok mu?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Birkan Kılıç
    #4473 |

    Kargom 1 haftadır ortalıklarda yok. İlgilenen yok.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Birol Güçlü
    #4472 |

    5 gün oldu bir saatlik yol Arnavutköy’den Esenyurt’a kargo gelemedi. Kargoyu PTT’ye vereceğini bilseydim ondan almazdım. Kedi maması siparişi verdim sizi beklesek kedi açlıktan ölür.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Sevim Tuna
    #4471 |

    Bu nasıl bir kargo 15 gündür kargom gelmemiş, nerede olduğu bilmiyorum. Müşteriye hizmet yok.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Dilan Aslan
    #4469 |

    Kargom elime ulaşmadı. Nerede kargom eve teslim diye kargo verildi ama kargoma dair bir şey yok. Bozulacak bir kargom kargo takip no dan da bir şey çıkmadı. İşinizi doğru düzgün yapın. 1 hafta oldu. Arıyorum ne cevap veren var ne bir şey yapan var. Bu kadar da olmaz insanları mağdur etmenize hiç bir hakkınız yok.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Nazlı Gökçek Turan
    #4468 |

    Yeter artık, kargom nerede? Takip numarasını yazıyoruz, transfer sürecinde yazıyor. Ne transfermiş millet uzaya transfer oldu, bizim koliler transfer olamadı. İki tane koli Ankara’dan kargoya verildi. 9 Haziranda. Almanya’ya gönderildi. Hâlâ haber yok. İki haftada elinize ulaşır dendi. Daha ne kadar bekleyeceğim. Kolilerim nerede? Takip numarasını yazıp bilgi alamıyorsak neden bu takip numaraları veriliyor?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Muhammet Dilvin
    #4467 |

    Kargom elime ulaşmadı.

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Maşite Akyol ↓ Muhammet Dilvin yanıtlandı
      #4477 |

      Muhammet Dilvin bana da eve getirdiydim diyorlar gelen yok giden yok.

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Seher Öztürk
    #4466 |

    Kargom elime ulaşmadı. Cumartesi iş yerim kapalı olduğu halde Cumartesi teslimat yapıldı görünüyor.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Aysun Doğan
    #4464 |

    Gördüğüm en berbat PTT kargosusunuz arıyorum, arıyorum telefona çıkmıyorlar. Bu nasıl bir rezillik ya bedava orada değilsiniz. Yaptığınız kargo işinden para alıyorsunuz.

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Şahap Kalkan ↓ Aysun Doğan yanıtlandı
      #4465 |

      Aysun Doğan aynen katılıyorum. Bu hizmet mi? Kamu kurumlarını batırıyorsunuz. Kendi ekmeğinize ihanet ediyorsunuz!

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Mehmet Öztunç
    #4463 |

    1 hafta oldu PTT kargoya ürün gelmiş ama dağıtıma çıkılmıyor. Nasıl bir çalışma anlayışıdır.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Barboros Kıryayla
    #4462 |

    7 gün oldu bir zahmet gelsin artık.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Başak Doğan
    #4461 |

    Kargo şubede bekliyor. Dağıtıma çıkmadan mesaj geliyor alabilirsiniz diye böyle hizmet olmaz.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Barış Aydın
    #4460 |

    Nerde arkadaş ne benim kargom 1 hafta oldu telefon numarası var cevap vermiyor. Şehir dışına çıkacağım sizin yüzünüzden bekliyorum. Hakkımı helal etmiyorum.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Nazan Aktepe
    #4459 |

    Kargo geldi diyorsunuz birde neymiş kâğıt bırakmışlar. Evden çıkmadım kaç gündür. Bu yaptığınız kul hakkıdır.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Erol Arınç
    #4458 |

    Hülya hanıma katılıyorum. O telefonların ikisi de neden açılmıyor. Ptt zarar ediyormuş. Böyle yaparsanız tabi ki batar.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Hülya Bıyıklı
    #4456 |

    Telefonu arıyorum dağıtım müdürlüğüne hoş geldiniz anonsu var. Müdürlük sorumluluğunu bilen kalite demektir. O telefonu açmayacaksanız neden numara aktif komple kapatın.

    Aldığınız vatandaşın üzerinden geçindiğiniz o parayı hak ediyor musunuz? Kaç gündür kargom yok nerde olduğunu bilmiyorum. Telefonlara ulaşamıyorum. Eğer fabrikada size sıkı disiplin size uygulansa bu kadar sorumsuz olmazsınız. Halen arıyorum bekletip sürekli telefonum kapatıyorsunuz yazıklar olsun.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ismail Çelik
    #4455 |

    Ben böyle saçma kargo görmedim. Ne zaman kargom gelse evde olduğum halde kağıt bırakıp gidiyorlar arıyorum telefonu açmıyorlar.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Taha Aydoğan
    #4453 |

    Kargom kaç gündür ücret ödendi halde ortada yok. Yapamıyorsanız bu işi bırakın herkes sorumluluk sahibi olsun azıcık da olsa bari bu yönden halkı mağdur etmeyin, arıyorum açmıyorsun.

    Gerekli neresi varsa her yere şikâyet edip sizleri nasıl mağdur edeceğim. Göreceksiniz ben sizin sorumsuzluklarınız yüzünüzden işlerimi halledemeyip ihmal ediyorsam şikâyet edip sizinde canınızı ben sıkacağım.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Ümit Şensoy
    #4452 |

    27 gündü oldu kargom halen yok. PTT kargo ile çalışalım dedik bunlarda 2 gün oldu kargom taşımada diyor gelen giden yok nereye geldiği bile belirsiz aramadığım şube kalmadı. Telefonu açmıyorlar yazık ki ne yazık benim gibi milyon kişi şikayetçiyim.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Aysun Özyurt
    #4451 |

    Neden telefonu açmıyorsunuz kargom ödendi param kesildi kargo yok teli açan hiç yok. Siz bizim sayemizde iş yapmıyor musunuz?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Fatma Peraçi
    #4450 |

    Bir haftadır kargomuz gelmiyor şubeyi arıyorum fakat hep meşkul çalıyor. Trendyoldan aldığım ürün hala teslim edilmedi.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Şeyda Karagöz
    #4449 |

    Defalarca kez aramama rağmen telefonu açan yok. Madem öyle neden var o telefonlar! Kargom Pazartesi gelen dağıtıma çıkarıldı gün içinde teslim edilecek mesajına rağmen 4 gündür yok.

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Dogukan Yılmaz
    #4448 |

    Ben 10 günden fazla kargo bekliyorum halada bekliyorum. Hiç gelen giden yok.

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Petek Güvenç ↓ Dogukan Yılmaz yanıtlandı
      #4454 |

      Dogukan Yılmaz bana da hem kargoyu teslim etmiyorlar hem de telefonu açıp konuşmuyor. 20 saniye bekleyip kapatıyorlar.

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Taner Çakır
    #4447 |

    Mallar İstanbul’a nasıl iade edİlİr?

    Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Emre Dinçer
    #4445 |

    Kargom nerde diye baktım dun gelmiş bildirim bırakıldı yazıyor. Hiçbir bildirim bırakılmamış nerden alınacak bilmiyorum. Kargom tekrar gelir mi?

    Yorum faydalı mı?
    • Kargo Şube Kullanıcı Osman Kaya ↓ Emre Dinçer yanıtlandı
      #4446 |

      Emre Dinçer kargo takip ekranında hangi şubede olduğu yazar. Dağıtıcıya verildi PTT şubesinde bekliyor yazıyorsa şubenin adına bakarak şube adını siteden arat adresi ve telefonunu görürsün. Şubeye gidip direk alabilirsin.

      Yorum faydalı mı?
  • Kargo Şube Kullanıcı Asya Taşpınar
    #4444 |

    Kargomu göndermediniz bir de kapıya kağıt bırakıldı evde yoktunuz diye gerçek olmayan bildiri yayınlamışsınız. Tüm gün evdeydim. Hemen kargomu istiyorum.

    Yorum faydalı mı?

Şikayet, Yorum Yazın